tirsdag den 19. juni 2012

Asfalt/vejarbejde ...

Godt nok er jeg lyshåret om sommeren og kommunefarvet om vinteren, så jeg er jo ikke helt blondine, men jeg forstår ikke kommunens dispositioner mht asfalt/grave/vejarbejde...

Jeg har nu boet her på denne matrikel i 3 år ja tiden flyver jo af sted.

Det første år, da jeg flyttede ind, var ejendommen i gang med ombygning og modernisering. Af gode grunde var jeg jo helt indforstået med dette. Da ejendommen så var færdig, begyndte kommunen at grave, fordi der skulle udskiftes kloakrør.

Det andet år gravede kommunen igen. Denne gang var det fjernvarme rør, der skulle udskiftes. Da det så var færdig, blev der så lige gravet igen, fordi nu skulle lyslederkabel eller sådan noget ned.

Nu har kommunen så besluttet, at der skal graves endnu engang. Denne gang er det alle kantsten, som skal "løftes" op eller udskiftes. Og som en bonus skal vejen så have ny asfalt. Men for at der kan komme ny asfalt på, skal det gamle jo så raspes af. Så mellem 18.00 og 06.00 bliver der raspet til den store guldmedalje, samt lufthammeren er også i gang eller var det vinkelsliber. Selvfølgelig ikke hver aften men naturligvis lige de aftner før en eksamen/mødegang i Ålborg. 

Så er det lige jeg tænker ...

Hvorfor filan kan kommunen ikke sørge for at det hele bliver gjort på en gang?
Jeg er udemærket godt klar over, at det udelukkende har noget med budget at gøre, men alligevel. Det koster jo hver gang der bliver stukket en spade i jorden. Hvorfor kan man ikke prioritere at lave en vej med alle dens skavanker på en gang. For på en eller anden måde vil dette da være at spare på længere sigt.

Dette var lidt brok og galde, imens jeg lige skal lave powerpoint og venter i spænding på at høre, hvordan det er gået Troldeungen.


4 kommentarer:

 1. Kommunal larm er aldrig sjov. Og ja man undres!

  SvarSlet
 2. Forskellige pengekasser, ja, men sikkert også forskellige beslutningsinstanser, som selvfølgelig ikke kan finde ud af at tale sammen: "Vi har noget arbejde af den og den art på Bellisvej i 2012 - har I noget, I lige vil have klaret, når vi nu graver den op alligevel?"

  Rent hypotetisk spørgsmål ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :) og for mange høvdinge som ruger på deres pladser. Samarbejde findes i hvert tilfælde ikke i dette tilfælde ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad