tirsdag den 26. juni 2012

jubii - sommerferie ...

Hvor har jeg GLÆDET mig til denne dag i lang tid ...
For jeg kan med rette sige, at modul 12 er overstået OG bestået, så jeg har nu ferie helt indtil den 27. august, hvor jeg så skal starte igen i praktik modul 11 ...

Men lige nu så glæder jeg mig til at sove og stå op, når jeg vil. Læse en vilkårlig bog, som intet har med studie at gøre. I det hele taget bare lade op i forhåbentlig noget sommervejr.

I morgen har Troldeungen og jeg en aftale, og det er at SOVE til vi vågner ... 
Og fredag er der dimension på Troldeungens skole.
I næste uge er der også planer men de er stille og rolige ...

Lige nu tror jeg, at jeg vil åbne en flaske vin, flade ud i sofaen og nyde en god bog eller se fjernsyn.

Fortsat god tirsdag :)

4 kommentarer:

 1. Tillykke med veloverstået eksamen - trods alle besværlighederne - jeg havde simpelthen ikke turdet satse på den med at komme for sent ... de var vist flinke mod dig :-)

  God ferie - god dimission til sønnen - håber du nød vinen :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik også rigtig mange tanker igennem mit hoved, da jeg vågnede op for sent, og jeg fik kun lov til at gå op, fordi mit hold endnu ikke havde fremlagt, så ja de var rigtig flinke :)

   Jeg nåede ikke at nyde vinen, for jeg skulle lige hvile mig en times tid. Den hvile blev helt til kl. 6 her til morgen ;-) jeg var åbenbart træt helt ind i kroppen men vinen bliver nydt i dag i stedet :)

   Tak ...

   Slet
 2. Phew godt at det gik ;o))

  Jeg kan sagtens følge dig - i går havde jeg TOTAL Rikke-dag, det var fantastisk, i dag har jeg været hos frisøren, og om lidt skal jeg vente Mathilde sammen med en veninde, i morgen skal jeg med Olivers klasse i zoo og fredag afslutter Oliver 0-klasse, derefter gør vi helt som vi lyster - slapper, tager på ture, sover længe, spiser når vi har lyst og så ser vi selvfølgelig frem til at vi smutter til Kroatien, men frem for alt så nyder jeg at kunne slappe af. Har allerede været på biblioteket og låne en bog, der IKKE stod under faglitteratur ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gik - heldigvis :)

   Det er netop det med at bruge tiden på INGENTING - eller det vil sige det man har lyst til ;-) bare det at sidde med en bog som absolut ikke har noget med faglitteratur er så skønt.
   Det lyder også til at du har "planlagt" en god ferie - nemlig at slappe af ;-) God ferie til dig også

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad