lørdag den 2. juni 2012

Pak-æsel ...

Til dagligt savner jeg ikke så meget en bil, når jeg handler, for det kan som regel være i rygsækken eller en pose. Men når jeg så handler lidt stort ind, kan mine arme altså ikke holde til at bære to til tre poser i hver hånd. Det er også rimelig besværligt i en bus, når jeg skal passe på poserne ikke vælter og jeg ikke vil risikere en flyvetur igennem bussen.

Så jeg er rigtig glad for min lilla cykel med cykelkurv bagpå.
Det var jeg såmænd også i dag, hvor jeg faktisk også fandt ud af, at det var hurtigere at cykle ned i byen end at tage bussen. Den lilla cykel blev placeret i begyndelsen af strøget, og så gik jeg på opdagelse.
Eller det vil sige, jeg havde et bestemt formål. Der er en isenkræmmer, som har eksisteret i 125 år, der har ophørsudsalg. Det er en familiearvet isenkræmmer, men hans børn er ikke interesseret i at overtage. Isenkræmmeren fik så et tilbud, som han bestemt ikke kunne sige nej til, så derfor vil han lukke nu. Det er så bare lige et sidespring. 

Men mit ærinde i denne butik gik nemlig på en bestemt ting. Jeg ville have en Römertopf, for jeg havde en vældig lyst til en kylling i cider, og det fik jeg. Men jeg kom såmænd ud med mere.

Kong Mor har smittet inspireret mig, for jeg kunne bestemt ikke stå for dette.
Denne er nu min nye te kop, og dåsen er såmænd min tebrevsopbevarer.

Og så er jeg træt af krydderi glas i forskellige variationer, så derfor blev der også anskaffet disse.


Men jeg var jo ikke færdig endnu, for jeg skulle jo også handle ind.
Så min lilla cykel blev lige pludselig et pak-æsel.


Men jeg kom helskinnet hjem.

2 kommentarer:

  1. Meget morsomt!! Skal jeg så sige nu at jeg har samme rosendahl krydderiglas?
    GLAD for at du blev smittet - lad os starte en epidemi!

    SvarSlet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad